Website Uitgeverij PCV

Uitgeverij PCV is een uitgever van verschillende magazines van de Politievereniging IPA (International Police Association). Ook bent u hier op het juiste adres voor al uw vormgeving, drukwerk en de realisatie van websites.

Voor Uitgeverij PCV werk ik al sinds augustus 2014.

Neem gerust een kijkje: www.pc-vlek.com

Website VZP Projektmanagement en Advies

VZP Projektmanagement en Advies is de flexibele schil voor infra-projecten en heeft zich gespecialiseerd in het leveren van capaciteit en kennis bij projecten in de voorbereiding- en realisatiefase.

Neem gerust een kijkje: www.vzpvankan.nl 

Berlin on the move

Maak een interactief product om bezoekers Berlijn op een andere manier laten ervaren en hierdoor meer bezoekers te trekken in het najaar. Met als thema Berlin on the move. Deze app is gemaakt als eindexamen opdracht, SintLucas 2017/2018. Met deze app kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in street art een route lopen langs de street art in Berlijn en komen ze er van alles over te weten.

Bekijk het hele prototype via Adobe XD: Klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Netwerkweek APP

Het doel van deze opdracht was om het hele ontwerpproces van een interactief product te doorlopen, om vanuit concept verschillende media-uitingen te ontwerpen en te realiseren in een clickable prototype.

Bekijk het hele prototype via Adobe XD: Klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legend App

In deze opdracht moesten we, aan de hand van een aantal design-patterns, een app ontwerpen: ‘5 steps to become a legend’?. Op deze manier leerden we welke ontwerpregels er zijn en hoe je deze kunt toepassen.

How to become the most beautiful girl from school?

 Eindopdracht

Contact

Kom in contact met Dewi!